tisdag 8 april 2014

Fakta om proteinpulver


Fakta om proteinpulver

Seriøs træning er en videnskab Denne sætning er jeg stødt på mange gange både i samtaler med andre seriøse udøvere og i diverse forums. Hvilket proteinpulver skal man tage, skal man tage kreatin og aminosyre samtidig, skal man undgå kulhydrater helt under diæt? Og mange mange flere spørgsmål er fløjet gennem luften over årerne. Der er jo et hav af guidelines man kan læne sig op af, og endnu flere erfaringer fra udøvere man kan læne sig op af m.h.t. brugen af proteinpulver o.s.v. Når alt kommer til alt er alle menneskekroppe jo forskellige, så det gælder om, har jeg fundet ud af, at prøve en masse forskellige teorier af vedrørende træningsprogrammer og indtagelse af proteinpulver. Til sidst, efter et pænt stykke tid finder man så det der virker bedst på en selv, ved at samle stumperne fra alle de erfaringer man har gjort sig.
Det eneste du kan være helt sikker på er at, proteinpulver det skal man have, du skal bare finde "dit mærke" samt prøve dig frem til hvor mange gram og hvor mange indtagelser om dagen.
Her er et udvalg af de mest kendte mærker:


Whey Proteinpulver

ProteinWhey.se Hos Protein Whey er det vigtigt med Whey Proteinpulver og weight gainer.

Proteinpulver fitnessguru just moved så we link tumblr instead
Kosttillskott
Whey Proteinpulver


Fitnenss



Proteinpulver - hvad er det:
Protein kommer fra græsk og betyder "allervigtigst" fordi det danner grundlaget for alt liv. Her kan du læse fakta om proteinpulver, diæter og styrketræning.
Protein, eller proteiner, der ud over vandet fra den vigtigste del af det menneskelige legeme, og er blandt de mest grundlæggende næringsstoffer. Proteiner er ansvarlige for opførelse og vedligeholdelse af celler er nødvendigt. Ligeledes er de byggesten af hormoner og enzymer. Protein fra organismen kan ikke gemmes. Det er et kontinuerlig føde gennem kosten og øget efterspørgsel efter sådanne produkter.

NO-Xplode - Nyt revolutionerende proteinpulver
Udviklerne siger uden at blinke at dette proteinpulver, som kosttilskud, vil ændre en hel generation af bodybuildere. Det indeholder ingen ulovlige dopingstoffer, men lover alligevel øjeblikkelige resultater i form af masse og pump. Energi og styrke vil også flyde hurtigere rundt i kroppen på dig, hvis du supplere din dagelig kost og træning med dette vidunder af et proteinpulver. Nu skal man jo ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, og der har vist også været et par hundrede andre producenter af proteinpilver og andre kosttilskud, der gennem tiden har lovet tilsvarende. Lad det komme an på en prøve, og se hvad du selv synes, det kan erhverves på her Gymnordiccom

Hvor meget proteinpulver skal man indtage om dagen ?
Når du har fundet dit daglige energibehov kan du nu fylde tallet ind på den første tomme linie i formlerne nedenfor. Brug lommeregneren til beregningen. Resultatet viser hvor mange gram du dagligt skal spise af kulhydrat, protein og fedt for at få dækket dit energibehov.

Protein: 0,15 x dagligt energibehov /4 = g protein pr. dag.
Kulhydrat: 0,55 x dagligt energibehov /4 = g kulhydrat pr. dag.
Fedt: 0,30 x dagligt energibehov /9 = g fedt pr. dag.

Eksempel:
Dagligt energibehov på 2880 kcal.
Protein: 0,15 x 2880/4 = 108 g. protein pr. dag.
Kulhydrat: 0,55 x 2880/4 = 396 g. kulhydrat pr. dag.
Fedt: 0,30 x 2880/9 = 96 g. fedt pr. dag.

I denne formel har vi brugt den anbefalede energiprocentfordeling. Man kan også vælge en anden energiprocent, her kan du læse hvordan. Læs mere og beregn hvor proteinpulver du skal indtage her

Forskningsnyt: Hvilke kosttilskud øger muskelmassen sammen med styrketræning?
Hvad med protein? Protein indgik også i analysen. Overordnet set var der ikke nogen signifikant gevinst ved at indtage proteintilskud. Dette skal forståes i sammenhæng med, at der i de inkluderede studier ikke måtte være andre kostbegrænsninger. Hvis man via den almindelige kost får dækket sit proteinbehov, er gevinsten ved at indtage proteinpulver næppe ret stor. Dette ændrer ikke ved, at proteintilskud kan bruges som et effektivt tilskud til netop at sikre tilstrækkelig proteinindtagelse eller som en bekvem måltidserstatter. Læs hele den fyldestgørende artikel her

Smoothie som kosttilskud - Ved sammensætning af maden er det vigtigt at få både kulhydrater, fedt og proteiner. Kulhydrater giver energi til hjerne og muskler, og protein er kroppens byggesten til muskler og væv. Vælges det gode fedt, får du vigtige fedtsyrer. Kilder til det gode fedt er fx frø, nødder og mandler samt koldpressede olier. Kosttillskott

Det er primært kulhydrater, som fx frugt og grønt, der får dit blodsukker til at stige. Når du kombinerer indtaget af frugt og grønt med gode proteiner eller fedtstoffer, stabiliserer du dit blodsukker, så det ikke stiger drastisk og efterfølgende styrtdykker. Derfor kan det være en god ide, at der fx er mælk eller ylette i din smoothie, da mejeriprodukter er gode proteinkilder. Læs hele den spændende artikel her på dagnessundhed.dk

Whey Proteinpulver

Kosttilskud og proteinpulver


Whey Proteinpulver

A Swedish sida as written about Whey Protein and proteinpulver historia:
Protein Whey Proteinpulver



Bodylab.dk Her får du kvalitets kosttilskud. Whey proteinpulver og kreatin bl.a. til rigtig gode priser, da det kommer lige fra frabrikken, og der er derfor ingen fordyrerne mellemled.

Maxim.dk Deres proline serie, hvor deres proteinpulver kommer i et blandingsforhold der hedder 50% valleprotein og 50% kulhydrater. Fremragende til opbygning af muskelmasse.

Prolab.com Deres super gode proteinpulver og Gainer kan du blandt købe hos Sublimsport. De er kendte for den høje kvalitet i alle deres kosttilskud samt vitaminer.

Kasein Protein

Nuex.dk Deres valle proteinpulver egner sig rigtig godt til udøvere der træner meget. Det giver en unik restitution, og smager samtidg godt. Et glimrende kosttilskud.

in2zym.dk Ernæringsprodukter (kosttilskud - proteinpulver) målrettet til sund og aktiv livsstil, med fedtforbrænding, restitution, reparation og opbygning af muskelvæv under styrketræning, samt vitalitet og sundhed, i fokus.

Powerman.dk Salg af proteinpulver med valleprotein der har et højt biologisk indhold. Ideelt til at opbygge og derefter bevare muskelmasse fra din styrketræning.



Vassleprotein - Whey Proteinpulver

A Swedish sida as written about Whey - Vassleprotein and proteinpulver historia:
Vassleprotein


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar